Portfolio

Een overzicht van mijn meest recente werk

 

Yen Models Catalogus

www.yenmodels.be is a “curated commerce”-based online-shop offering high-quality diorama-kits and -accessories designed and developed by independent modellers, miniaturists and artists.”

Voor Yenmodels heb ik een catalogus ontworpen en geproduceerd. De foto’s kreeg ik aangeleverd. Het doel was om in en duidelijke aan Yen Models gerelateerde stijl de produkten te presenteren die Yen Models verkoopt. Minimale effecten en een duidelijk overzicht.

Yen models glas-in-loodraam

Voor Yenmodels heb ik een “Glas-in-lood” raam gemaakt op schaal 1:35. De “laser-cut” kozijnen (3 delen) zijn ontworpen door ©Onur Kumral & Yenmodels.
Met behulp van mijn glas-in-lood-ontwerp, samengesteld uit klassieke ramen onstaat er een verlichtend element voor de bouw van een miniatuur-kathedraal. Ik heb al een telefoontje van de Notre Dame ontvangen, maar ik blijf trouw aan Yenmodels
De uitdaging hier was rekeninghouden met de uitsnede, zoals die in het raam komt. Let there be light!

Website Varen met vrienden

Ik heb in samenwerking de schippers van Varen met Vrienden een website gebouwd, gelinkt aan een boekingsprogramma. Een leuk bedrijf met een mooi product. Zij verzorgen boottochten in Haarlem en omgeving. Passagiers worden verwend met een hapje, een drankje en stevige verhalen. Zij beheren hun website nu zelfstandig. Check hun website https://www.varen-met-vrienden.nl

Sophia Drenth, Schrijfster

Voor Sophia Drenth http://www.sophiadrenth.nl schrijfster van de boekenreeks “Bloedwetten” ben ik de huis-vormgever en ontwerper. Dit betekent boekopmaak, vormgeving van het omslag en het vervaardigen van diverse promotionele uitingen als “roll-banners”, advertenties en brochures. De huisstijl hebben we in nauwe samenwerking ontworpen. Dit zorgt ervoor dat de boeken herkenbaar en typisch “Bloedwetten” zijn.

kelvinators artwork

Voor Amsterdams leukste rammelpunkers Kelvinators werd ik gevraagd om hun Elpee-hoes te ontwerpen. Altijd leuk om te doen. Mijn uitgangspunt was om het knip-en-plak-werk eens helemaal uit te buiten. Ik heb per ongeluk wat koffie gemorst en dat was een happy accident.
Logo en eerder artwork (CD) en T-shirt ontwerp zijn ook van mij.
Hou ze in de gaten via Kelvinators spelen!, want ze spelen in alle uithoeken van ons land
U vraagt, wij draaien. Wie oe Hey!

Hoesontwerp punk's not deaf elpee

24 Februari 2013 was het eindelijk zover. De ELPEE “Punk’s Not Deaf” zag het licht. Een verzameling van 38 Nederlandse  punk-acts.
Ik had mezelf de eer toege-eigend om het Artwork te verzorgen. We just love it loud!
De elpee is onder andere te koop via bol.com (link)

“Na een jaartje of dertig een waardige opvolger voor de Als Je Haar Maar Goed Zit LP’s.
Leuke mix van oude en ‘nieuwe’ punk, bands van weleer, ‘tweede generatie’ bands en samengestelde bands (zoals Kecks Modern uit Frites Modern en en Tröckener Kecks). Allemaal met fun en spirit gebracht. Sommigen (helaas) opvallend afwezig, zoals (een variant van) Nitwitz/BGK, maar dat mag de pret niet drukken gezien wat er allemaal wel opstaat. Zoals bands die idd wel weer eens voor het voetlicht mochten als Neuroot. Allemaal mooie opnames en strak gemixt. Kortom, een plaat die bij geen enkele ouwe punk die nog/weer vinyl kan draaien mag ontbreken”

illustraties en logo's

Van logo’ tot illustraties en bewerking van bestaande logo’s van bitmap naar vector, waardoor ze geschikt zijn voor onbeperkt vergroten. Klik op de “slider” voor een vergrote weergave

True-Grid_DEF_circle-icon_400